Access Consciousness™

Wat is Access Consciousness™? 

Access Consciousness zijn tools en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dain Heer, met één doel voor ogen – de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, hun kennis te geven van wat ze weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen. Je eigen kennis aanboren en te erkennen.

De energetische processen en technieken zijn verbaal en manueel, het zogenaamde Verbal Processing en de “hands-on” BARS en Body Processing.

Deze technieken maken gebruik van de energie die we zijn en waar iedereen toegang tot heeft. Deze technieken stellen je in staat om elk gebied in je leven waar je verandering wenst, daadwerkelijk te veranderen, en de problemen die je omtrent het probleem hebt gecreëerd op energetisch niveau los te laten.

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

 

Jouw standpunt creëert jouw realiteit.

Hoe je kijkt – maakt wat je ziet

 

Wat je ook kiest te veranderen, is te transformeren op een manier die makkelijker is dan je “denkt”,  met gebruik van de Access technieken. Verander de wereld en begin bij jezelf. Het enige wat vereist is, is de wil om ruimte te maken voor iets beters.

 

Wat zou er gebeuren als je je visie zou veranderen en bepaalde standpunten en conclusies op zou geven?

Zou je dan in staat zijn om meer of minder mogelijkheden 

te creëren in je leven?

 

Zodra je fundamenteel anders gaat denken,

past de werkelijkheid zich direct aan.

 

Wat als je in plaats van trauma, drama, verdriet, intrige, innerlijke gevechten en oordelen zou kunnen kiezen voor een realiteit met meer ruimte, helderheid, gemak, plezier en welbevinden?

Access Consciousness / De Bars sessies kunnen je helpen meer bewust te worden van wat jouw wezenlijke talenten en krachten zijn, zodat je passende stappen kunt zetten naar nieuwe ruimten van groei en bewustzijn. Helder waarnemen. Hiermee kan een helend effect ontstaan op je groei, bewustzijn en begrip.

Bewust Zijn is het vermogen om je eigen leven elk moment waar te nemen, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets af te keuren, en om alles te creëren wat jij in je leven verlangt – en dan veel grootser dan dat je nu hebt, en meer dat dat je je kunt voorstellen.

Het helende process kan zich op verschillende manieren tonen. Je kunt je meer aanwezig voelen in je lichaam. De verbinding tussen jou en de wereld kun je sterker beleven of bijvoorbeeld een nieuw diep gevoel van rust ervaren. Ook kun je helderder zicht krijgen op je gevoel, je willen, je denken waardoor je bewuster aanwezig kunt zijn.

Stel je eens voor – wat zou er kunnen gebeuren als je de deuren zou kunnen openen naar alles waarvan je besloten hebt dat het niet mogelijk zou kunnen zijn voor jou?