The Bars™

Is er iets dat je echt zou willen veranderen in je leven? Je zou bijna zeggen – wie niet.  Wat zou dat zijn? Je gezondheid? Je energie? Je geldsituatie? je relaties? Ben jij toe aan een volgende stap, die een nieuwe ingang/doorbraak kan geven, om zowel persoonlijk als zakelijk je barricades te laten vervallen en je kwaliteiten te laten groeien?

Vaak is het zo dat je voelt dat er iets nodig is om verandering te krijgen in je huidige situatie, maar dat je op de automatische piloot staat geprogrammeerd  –  je wilt wel veranderen maar je blijft reageren en handelen volgens je vertrouwde patronen. Terug vallen in een reactionair leven dan in een doelgerichte handeling. Je verandert de toekomst door je energie in het nu op te schonen

De dingen die je, soms in het verre verleden, hebt geleerd en aangenomen als een waarheid kunnen je dienen, maar een aantal kunnen je ook aardig tegen werken om verder te groeien. Ontdek die zaken in je leven, in situaties waarin je betrokken bent, de mensen om je heen, je eigen gedachten en gevoelens, ongeacht wat, naar dat wat je reden geeft om vreugdevol te zijn, gevoelens van waarde en dankbaar geeft.

 

Met “The Bars Access Sessie of Class” kunnen we je helpen door een geheel nieuwe methode in Nederland, waarbij je op het onbewuste niveau je opslagcentrum kunt opschonen en herprogrammeren, door 32 energiepunten en banen op het hoofd te activeren door lichte aanraking.

 

Het is een effectieve relaxte methode die geen elle lange story’s vereisen en een geweldige aanvulling kan zijn om je verborgen kwaliteiten te activeren die je het vermogen geven weer verder te kunnen. De meeste merken binnen 3 weken al een direct verschil en zelfs kinderen vragen zelf om vervolg omdat het hun kennelijk helpt.

 

Zelf heb ik er zowel zakelijk als persoonlijk veel aan gehad. En heb sindsdien al meerdere mensen met een sessie en/of workshop nieuwe mogelijkheden en meer rust in het hoofd laten ervaren. De meeste geven aan zichzelf op hele andere bewustwording te betrappen en tot andere keuzes te komen.

INZICHT  –  ervaar de stilte en de ruimte in jezelf

Weer te VOELEN i.p.v. je gevoel vastzetten, verlammen of zelfs bevriezen in je lagere emotionele spectrum.

“Jouw Waarheid” te spreken  Voor velen van jullie zal de komende tijd geeist worden dat je jouw waarheid duidelijk uitspreekt, ook al staat jouw waarheid haaks op de waarheid van degenen om je heen.

Het Geheim der “GEHEIMEN”; de mogelijkheid die je hebt om in actie te komen.

Deze 4 aspecten zijn samengeworteld in je geest en zijn de bron van jouw vrijheid.

Dan kunnen andere resultaten niet meer uitblijven!

 

Met een Bars Class neem je gelijk een Boost formule, want je ontvangt als het ware 4x the Bars (geven is ontvangen) plus dat je alle uitleg geleerd krijgt hoe je obstakels kunt clearen (Clearing Statements).