Wat zijn Bars

Wat zijn de BARS?

De “Bars” is een verzamelnaam voor 32 energiepunten die banen vormen door en om het hoofd. De naam “Bars” is te vertalen als “banen. Door deze energiebanen te ontladen creëer je meer ruimte.

In deze punten liggen JAREN en JAREN aan gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten die je ooit hebt gehad opgeslagen.

Wanneer je deze punten zacht aanraakt, activeer je het proces van het ontladen van de polaire en elektromagnetische lading.

Het is een effectieve relaxte methode die geen ellenlange story’s vereisen en een geweldige aanvulling kan zijn om je verborgen kwaliteiten te activeren die je het vermogen geven weer verder te kunnen. De informatie die geactiveerd wordt is diepgaand en samenhangend. Het geeft inzicht en werkt niet alleen op het mentale. Door de energie wordt juist de emotionele laag geraakt. En omdat de Bars je in beweging brengt, werkt dit langere tijd door. De meeste merken binnen 3 weken al een direct verschil en zelfs kinderen vragen zelf om vervolg omdat het hun kennelijk helpt.

Het soort vagen waarmee mensen komen? Vaak psychische problemen, vragen over gezondheid, werk of relaties. Ze zitten ergens vast, komen er niet uit. Vaak hebben ze al heel wat therapie gehad op een thema en al heel wat inzicht gekregen en toch is het nog niet gelukt om de emotionele blokkades aan te raken. Bij de Bars komt de energie van nieuwe inzichten, tot informatie die je eigenlijk al wist, naar boven en eindelijk durft te geloven.

Als wij onze harde schijven die gevuld zijn met allerlei onjuiste of beperkende conditioneringen, opvattingen, overtuigingen en veronderstellingen en oordelen over onszelf en onze medemens en de werkelijkheid waarin wij (menen te) verkeren, eerst opnieuw formatteren. Inderdaad.. ‘format C’! Om vervolgens onszelf weer te ‘voeden’ met de juiste informatie en met een bewustzijn dat ons juist verbindt, in plaats van dat het ons verdéélt. Zodat wij als unieke individuele wezens allen op volledig eigen-wijze de ‘change-agents’ kunnen worden die in deze tijd zo hard nodig blijken te zijn.

De transformatie van de rups kan zich ‘ontvouwen’ tot de prachtige vrije vlinder die zij in essentie via de blauwdruk van de rups al in zich draagt.

De 32 energiepunten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de energie van overtollige gedachten, ideeën, overtuigingen, houdingen, beslissingen, oordelen, emoties, overdenkingen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Elke “Bar” correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar het naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld (waarvan je dacht dat het belangrijk of onbelangrijk was), is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.